Downloads

Definitieve bestanden
Na de brainstormsessies met belangstellenden is het projectteam druk aan de slag gegaan met de schetsen, ontwerpen en ideeën. Uiteindelijk zijn hier de definitieve bestanden uit ontstaan. Binnen deze ontwerpen kun je nog wel voor een deel je eigen indeling van je loftwoning ontwerpen. Dit doe je samen met het architectenbureau. Hier vind je de definitieve verkoopdocumentatie.


 

Eerste schetsen
De eerste schetsen voor de loftwoningen zijn in het najaar van 2014 gemaakt. Er is nog veel mogelijk! De definitieve indeling wordt bepaald door de toekomstige bewoners zelf . Zij gaan schetsen aan welke randvoorwaarden de woningen moeten voldoen en hun ideeën worden verder uitgewerkt door Wenink Holtkamp Architecten. Hieronder alvast het eerste schot voor de boeg hoe de toekomstige indeling van de Lakfabriek er uit zou kunnen zien:

Mogelijke plattegronden (1)
Mogelijke plattegronden (2)
Eerste en tweede verdieping
Tekeningen gevel


 

Brainstormavond 18 november 2014
Op 18 november 2014 kwamen alle betrokkenen en geïnteresseerden bijeen voor een eerste brainstormsessie over de indeling van de Lakfabriek. Het werd een drukbezochte, interactieve avond, met volop ruimte voor een ieders inbreng! Bekijk hier de presentatie  met de onderwerpen die op deze avond zijn besproken: Presentatie brainstormavond Lakfabriek

JJVD7188-20160714